Ο Γερμανικός οίκος STRACK NORMA είναι μια ιστορική, κατασκευαστική εταιρεία, παγκοσμίως γνωστή για τις καινοτόμες τυποποιημένες, αλλά και εξατομικευμένες λύσεις για την κατασκευή καλουπιών που προφέρει στους  πελάτες της.

Τα Latch Locks (Μάνδαλα ασφάλισης) είναι από τα πλέον δημοφιλή προϊόντα της. Στην τεχνολογία injection-moulding, αλλά και στο die casting, τα Latch Locks στα καλούπια χρησιμεύουν ως φορείς κινητών πλακών. Επιπλέον, οι πλάκες μπορούν να στερεωθούν με στοιχεία μανδάλωσης στην τελική τους θέση. Κατά τη διάρκεια του ανοίγματος του καλουπιού της μηχανής μπορεί να καθοριστεί ο ακριβής χρόνος διαχωρισμού. Η απόσταση διαδρομής είναι επίσης προσδιορίσιμη. Είναι δυνατή η κατασκευή καλουπιών με δύο κινητές πλάκες.

 

Τα Latch Locks συχνά χρησιμοποιούνται εκεί όπου πρέπει να δημιουργηθεί ένα επιπλέον διαχωριστικό επίπεδο.

Προσφέρουμε στους πελάτες μια ευρεία γκάμα τυποποιημένων Latch Locks για την πραγματοποίηση πληθώρας ακολουθιών κίνησης μεμονωμένων πλακών.

Επίσης, είναι δυνατές ειδικές λύσεις με έως και τέσσερα διαχωριστικά επίπεδα σε ένα καλούπι.

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω της μείωσης φθοράς με επικάλυψη DLC (Diamond-Like-Carbon) στις ολισθαίνουσες επιφάνειες, στα σημεία σταματήματος και στα άγκιστρα
  • Ιδιότητες έκτακτης ανάγκης λειτουργίας, με επικάλυψη για την περίπτωση ελλιπούς συντήρησης
  • Σημαντική μείωση του κόστους συντήρησης
  • Ενεργοποίηση λειτουργίας σε περίπτωση χαμηλής στάθμης λιπαντικού. Προσπάθεια χαμηλής συντήρησης για μειωμένη ρύπανση λόγω  τριβής και λίπανση

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε μια αναλυτική παρουσίαση της STRACK NORMA για τα Latch Locks.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι  μπορείτε να βρείτε την τιμή πώλησης οποιουδήποτε προϊόντος της STRACK NORMA που σας ενδιαφέρει στην ιστοσελίδα της, στην περιοχή “Shop”.