Η εταιρεία Zhangjiagang Lianxin Plastics Machinery Co., Ltd. ανταποκρίνεται θετικά στις ανάγκες της αγοράς. Με την φιλοσοφία  της καινοτομίας και σύμφωνα με τις επιχειρηματικές συνθήκες, ανάπτυξε την φυσητή μηχανή σειράς IBM, ένα μηχάνημα που ενσωματώνει τρία στάδια. Μπορεί να παράγει πλαστικές φιάλες 3ml-1000ml από PE, HDPE, LDPE, PP και εφαρμόζεται ευρέως σε πολλές επιχειρήσεις συσκευασίας όπως φαρμακευτικά προϊόντα, τρόφιμα, καλλυντικά, είδη δώρων και ορισμένα καθημερινά προϊόντα.

Η εταιρεία εξάγει τις μηχανές αυτές σε πολλές χώρες όπως Ινδία, Νιγηρία, Βιετνάμ, Τουρκία, Μεξικό,  Ισπανία, Βραζιλία, Ιταλία, Αίγυπτος,  Νικαράγουα, Περού, Κολομβία, Χιλή, Τανζανία, Νότια Αφρική, Ελλάδα κ.λπ.

Η Zhangjiagang Lianxin Plastics Machinery Co., Ltd. πορεύεται με γνώμονα δυο βασικές αρχές, το ανθρώπινο δυναμικό και τον τεχνολογικό προσανατολισμό. Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας στο σχεδιασμό και την κατασκευή φυσητών μηχανών (injection blow molding machine), καθώς και επικοινωνίας με τους πελάτες της, είναι πεπεισμένοι ότι προσφέρουν προηγμένα μηχανήματα και ικανοποιητική απόδοση στους πελάτες τους!

Η εταιρεία βρίσκεται στην πόλη Zhangjiagang που είναι πολύ κοντά στην Σαγκάη. Καλωσορίζουμε τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται από όλο τον κόσμο!